Størrelseguide når du skal købe nye smykker fra Svane & Lührs!
Forside   Shop
  Svane & Lührs   Kampagner   Kollektioner   Smykkerne   Kataloger   Kundeservice   Kontakt

BILLIG FRAGT

Vi sender til hele Europa for 35 DKK

FAVORITLISTE

Se liste       Opret ny

INDKØBSKURV - 0 VARER

Vis kurv       Gå til kassen
LÆS MERE HER
Størrelsesguide
Smykkepleje
Bestilling
Levering
Returret
Garanti og reklamationsret

Størrelsesguide

Dit nye smykke skal passe perfekt til dig - og vi hjælper dig gerne på vej. Tag et kig i vores størrelsesguide herunder og find din rigtige størrelse.

 

VI SÆLGER PERFEKTE SMYKKER

Vi er af den overbevisning, at dit nye smykke skal passe perfekt til dig! Derfor bestemmer du selv farve, længde, størrelse og sølv - og du kan læse meget mere om smykkerne og alle mulighederne lige her. Vi laver alle kæder og armbånd efter din bestilling, så du får præcis den størrelse, du ønsker.

 

 

SMYKKER I ENHVER STØRRELSE

Det kan nogle gange være svært at vurdere hvilken størrelse eller længde, man skal have, når man køber eksempelvis smykker online - medmindre man har smykker derhjemme, som man kan sammenligne med. Herunder kan du heldigvis få nogle tips til, hvordan du finder frem til den rette størrelse.

 

 

VI LAVER ALLE LÆDERARMBÅND PÅ BESTILLING

Et armbånd fra Svane & Lührs skal selvfølgelig passe perfekt til dig - og derfor laver vi hvert enkelt armbånd efter dine mål og ønsker!

Når du eksempelvis lægger et læderarmbånd i kurven på webshoppen, kan du vælge en længde på armbåndet på mellem 20 og 75 cm, men vi kan naturligvis også sagtens lave dem i kortere længder. Du skal bare beslutte dig for, hvor mange gange armbåndet skal rundt om dit håndled.

Vi har også armbånd i sterling sølv, der findes i størrelserne 16 til 21 cm. Men her kan du få armbåndet i alle de længder, du måtte ønske, så kontakt os endelig, hvis du mangler en størrelse.
  

MANGLER DU EN STØRRELSE?

Her hos os lægger vi stor vægt på, at smykket skal passe perfekt til dig. Det gælder både længde, størrelse, forgyldning og farve. Derfor laver vi langt de fleste af vores smykker på bestilling - især læderarmbånd og kæder. Det betyder, at du kan få det lige, som du vil have det!

Hvis du oplever, at der er noget, du savner på webshoppen eller at den størrelse, du skal bruge på eksempelvis et armbånd eller kæde, ikke findes på webshoppen, så kontakt os endelig på mail, så kan vi sikkert finde en løsning alligevel. 

 

 

FIND DEN RETTE LÆNGDE PÅ ARMBÅNDET (VEJLEDENDE)

For at finde frem til længden af dit nye læderarmbånd er det bedst, at du tager en lædersnor, en ledning eller noget tilsvarende, der ligner et skindarmbånd i tykkelsen (ca. 6 mm.). Bind denne om dit håndled lige så mange gange, som du ønsker, at dit nye læderarmbånd skal gå rundt om dit håndled. Mål længden - og dermed har du længden på dit nye armbånd. 

Hvis du i stedet kun måler dit håndleds længde, så skal du huske at tage højde for, at der måske skal lægges lidt ekstra til den endelige længde for hver gang, du ønsker, at armbåndet skal en ekstra gang om håndleddet. På den måde ender armbåndet ikke med at blive for stramt. Men det skal selvfølgelig heller ikke være for stort, så derfor er det godt at teste og måle med noget tilsvarende, så du har en bedre idé om den endelige længde.
 

LÆDERARMBÅND

2 gange rundt om håndleddet:

 

3 gange rundt om håndleddet:

Small: 34 cm. Small: 52 cm.
Medium: 38 cm.   Medium: 54 cm.
Large: 42 cm.   Large: 58 cm.
 
4 gange rundt om håndleddet:      
Small: 72 cm.      
Medium: 74 cm.      
Large: 76 cm.      

 

 


FIND DEN RETTE STØRRELSE PÅ RINGEN (VEJLEDENDE)

Den bedste måde at finde frem til din korrekte ringstørrelse er selvfølgelig, hvis du har en anden ring derhjemme, der passer dig perfekt, som du kan måle efter.

Alternativt kan du også måle den udvendige omkreds af din finger ved hjælp af et stykke snor eller lignende. Hvis omkredsen af din finger eksempelvis måler 5,7 cm eller 57 mm, vil den rette ringstørrelse være en størrelse 57.

Vær opmærksom på, at dine fingre kan ændre størrelse i løbet af en dag, alt efter om de er varme eller kolde, så forsøg at måle ringstørrelsen, når dine fingre har en nogenlunde gennemsnitlig temperatur. 

 

SVANE & LÜHRS ApS

8230 Aabyhøj - Danmark
Tlf.: (+45) 86152800
Fax.: (+45) 86152868
E-mail: shop@svane-luhrs.dk

CVR-nr: (DK) 70 99 89 12

Web by .easynet
© 2017 Svane & Lührs ApS. All rights reserved


 

SHOP SMYKKER

Nyheder
Kampagnesæt

Læderarmbånd
Charms til armbånd
Led til armbånd
Vedhæng til kæde
Sølvkæder
Sølvarmbånd
Sølvringe
Sølvøreringe
Herresmykker

  It by Svane & Lührs
Petit by Svane & Lührs
By Malene Meden

Bogstavsmykker
Mor & barn smykker

Cabochon smykker
Nordiske smykker

Smykker med hjerter
Smykker med sten
Smykker med perler                                                                            

 

OM SVANE & LÜHRS

Gratis pung med dit læderarmbånd
Sæsonens smykkehit

Om Svane & Lührs
Om smykkerne
Om smykkekollektionerne
Se de nye smykkekataloger

Kundeservice
Størrelsesguide
Smykkepleje
Kundeanmeldelser

 

FØLG SVANE & LÜHRS

Facebook
Pinterest
Google +
Youtube
Instagram
Blog
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Kontakt os

TIL FORHANDLERE

Forhandlerområde