Smykkepleje - gode råd om pleje af smykker fra Svane & Lührs
Forside   Shop
  Svane & Lührs   Kampagner   Kollektioner   Smykkerne   Kataloger   Kundeservice   Kontakt

BILLIG FRAGT

Vi sender til hele Europa for 35 DKK

FAVORITLISTE

Se liste       Opret ny

INDKØBSKURV - 0 VARER

Vis kurv       Gå til kassen
LÆS MERE HER
Størrelsesguide
Smykkepleje
Bestilling
Levering
Returret
Garanti og reklamationsret

Smykkepleje

Pas nu rigtigt godt på dit nye smykke - og brug de enkle råd herunder, så du har glæde af dine yndlingssmykker i  mange år.

 

PAS NU RIGTIGT GODT PÅ DIT SMYKKE

Dit nye smykke fra Svane & Lührs vil forblive omend endnu smukkere, hvis du passer godt på det. Brug rådene herunder og få smykker, der holder i mange år.

Alle smykker er følsomme over for skønhedsprodukter, så gør det til en del af din daglige rutine at tage smykker på som det sidste om morgenen. Tag dem af, når du vasker hænder, bader, dyrker sport, gør rent eller sover. Læg dine smykker i et smykkeskrin, i en smykkepose eller lignende, når du ikke bruger dem. På den måde er smykkerne beskyttet mod sollys og bliver heller ikke ridset af andre smykker.

 

 

VI HAR KUN ÆGTE SMYKKER

Alle smykker fra Svane & Lührs er lavet i ægte materialer og er 100 % nikkelfrie. Langt de fleste af vores smykker fås i både rhodineret, roséforgyldt, forgyldt, sortrhodineret eller oxyderet sterling sølv.

Vores læderarmbånd, som fås i mere end 50 forskellige farver, er lavet af fåreskind og afsluttes med en flot og funktionel magnetlås - i enten rhodineret, sortrhodineret, rosa forgyldt og forgyldt sterling sølv. Derudover bruger vi selvfølgelig også de klassiske, naturlige ferskvandsperler ogfarverige smykkesten i vores smykkekollektioner - bl.a. agat, månesten, topas, ametyst og onyx. 

PLEJ DIT LÆDERARMBÅND

Variationer i overfladen, farve og andre markeringer i læderarmbånd er et udtryk for læderets naturlige skønhed - og når du bruger læderarmbåndet, vil det få patina ligesom lædersko- eller tasker. Du kan altid tørre dit læderarmbånd af med en klud og evt. pleje det med læderbalsam eller læderfedt som ethvert andet skindprodukt. 

PLEJ DINE SØLVSMYKKER

Vores charms, vedhæng, halskæder, ringe, armbånd og alle vores øvrige smykker i sterling sølv vil med tiden naturligt blive mørkere, hvilket er en helt naturlig oxyderingsproces. Men du kan holde smykkerne blanke og fine i længere tid, hvis du opbevarer dem i en lufttæt pose og tørrer dem let efter brug.

Det er også en god idé at rense sine sølvsmykker jævnligt og evt. pudse dem op, hvis de trænger til det. Smykker med ædelstene og ferskvandsperler har bedst af blot at blive tørret grundigt af for snavs, som kan sætte sig i de små fatninger.

Forgyldning, roséforgyldning, sortrhodinering og oxydering af sølv er overfladebehandlinger, som altid vil slides af med tiden - afhængig af brug og opbevaring af smykket. Smykker med disse overfladebehandlinger kan du pudse meget let af med en blød klud, hvis de trænger til det, men vær dog opmærksom på, at jo hårdere du pudser, jo mere kan overfladebehandlingen slides af. Hvad angår overfladebehandlinger, så anbefaler vi, at du følger vores øvrige smykkeråd vedrørende opbevaring og brug for at bevare den flotte overflade.
 

SVANE & LÜHRS ApS

8230 Aabyhøj - Danmark
Tlf.: (+45) 86152800
Fax.: (+45) 86152868
E-mail: shop@svane-luhrs.dk

CVR-nr: (DK) 70 99 89 12

Web by .easynet
© 2017 Svane & Lührs ApS. All rights reserved


 

SHOP SMYKKER

Nyheder
Kampagnesæt

Læderarmbånd
Charms til armbånd
Led til armbånd
Vedhæng til kæde
Sølvkæder
Sølvarmbånd
Sølvringe
Sølvøreringe
Herresmykker

  It by Svane & Lührs
Petit by Svane & Lührs
By Malene Meden

Bogstavsmykker
Mor & barn smykker

Cabochon smykker
Nordiske smykker

Smykker med hjerter
Smykker med sten
Smykker med perler                                                                            

 

OM SVANE & LÜHRS

Gratis pung med dit læderarmbånd
Sæsonens smykkehit

Om Svane & Lührs
Om smykkerne
Om smykkekollektionerne
Se de nye smykkekataloger

Kundeservice
Størrelsesguide
Smykkepleje
Kundeanmeldelser

 

FØLG SVANE & LÜHRS

Facebook
Pinterest
Google +
Youtube
Instagram
Blog
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Kontakt os

TIL FORHANDLERE

Forhandlerområde