OM SVANE & LÜHRS

 

  • Svane & Lührs ApS har siden 1983 været med til at præge smykkemoden i Danmark gennem populære kollektioner som ’It by Svane & Lührs’ og ’Happy Rings’. Smykkerne udformes primært i ædle materialer som sølv, guld, perler og smykkesten, men der arbejdes også med skind af høj kvalitet, stål og karbon. Kollektionerne af halssmykker, øreringe, armbånd, ringe og charms, findes i tusindvis af danske og udenlandske smykkeskrin.

 

  • Virksomheden blev stiftet i 1983 af Claus Svane, der i en årrække forinden var en del af smykkebranchen i Italien. Siden 1996 har smykkedesigner Pia Lührs været med til at drive virksomheden med egen produktion i Danmark og outsourcet produktion i bl.a. Italien, Tyskland, Indien og Thailand.

 

  • Svane & Lührs smykkerne forhandles gennem guldsmedeforretninger i hovedsageligt Danmark, Norge og det øvrige Europa ud fra et mantra om god kvalitet til fornuftige priser. Ejerkredsen bag Svane & Lührs ApS udgøres i dag af familien Lührs sammen med familien Skanderby.

 

 

Først i Danmark med ny strategi

 

I dag sælges Svane & Lührs smykker via guldsmede, via egen webshop og ny også gennem et netværk af uafhængige partnere.

 

Modellen, også kendt som Network Marketing, går ud på, at privatpersoner køber smykkekollektioner til nedsat pris og herefter formidler salg af smykkerne via homeparties, events, sociale medier og mund-til-øre som uafhængige partnere. Smykkerne leveres direkte fra Svane & Lührs til kunderne, der er sikret via de danske betingelser for webshophandel. Den uafhængige partner modtager provisionen af salget. Uafhængige partnere kan løbende koble nye sælgere på og få en andel, hver gang de sælger noget.

 

Modellen er udbredt med andre produkter. Tupperware er vel et af de mærker vi alle kender bedst som nogen af de første med homeparty salg men vi er de første i Danmark, der gør det med ægte smykker. Det er en måde at skære mellemleddet væk og i stedet bruge passionen for smykker hos uafhængige partnere som motor for salget. Vi lader også vores partnere få indflydelse på design og sortiment. Udfordringen i modellen kan ligge i tung administration, men vores nye it-system giver os et bundsolidt grundlag. Se mere på partner.svane-luhrs.dk